A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
29.762 Ft (23.435 Ft + ÁFA)

Learning Resources LER 2941 Botley 2.0 programozható robot

Ár:
29.762 Ft (23.435 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: LER 2941
Cikkszám: I37830
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: LEARNING RESOURCES
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Learning Resources LER 2941 Botley 2.0 programozható robot

A Botley 2.0 programozható robot segít gyermekének olyan hasznos készségek fejlesztésében, mint az alapvető programozás, a kritikus, logikus és analitikus gondolkodás, a problémamegoldás, a térbeli képzelőerő, a csapatmunka és még sok más. Programozásával a fiatal felhasználók rávehetik, hogy meghatározott pályákon mozogjon, és különböző feladatokat hajtson végre. Ráadásul az eszköz könnyen felismeri a tárgyakat, és sötétben is működik. A termék 5 éves kortól alkalmas.

Programozás tanulása játékosan

A Botley 2.0 képes egyik helyről a másikra mozogni, tárgyakat mozgatni, és még sok másra is. Programozását a mellékelt távirányító könnyíti meg - segítségével a gyermek könnyedén kódolhat akár 150 lépést 6 irányban. Lehetőség van különböző függvények, ciklusok és feltételes feladatok létrehozására is. A robot képes a tárgyak felismerésére, és beépített fényérzékelővel is rendelkezik - sötétben a szemei világítani kezdenek. Lehetőség van a világítás színének kiválasztására és bonyolult fényhatás sorozatok programozására is. De ez még nem minden! Botley 2.0 képes felismerni a fekete vonalakat, és azok mentén mozogni - ahhoz, hogy útvonalat készítsen számára, csak egy fehér papírlapra és egy vastag filctollra van szüksége. Emellett titkos kódok is rendelkezésre állnak, amelyek beírása után a robot különböző trükköket hajt végre - hagyja, hogy gyermeke mindet kipróbáljon!

A készlet tartalma:

  • Botley 2.0 Robot
  • Programozó távirányító
  • 2 levehető robotkar
  • 40 kódkártya

Gyártó Learning Resources
Név Botley 2.0 Robot
Modell LER2941
Tápegység Robothoz: 3x AAA elem; Távirányítóhoz: 2x AAA elem (a készlet nem tartalmazza)
Gyermek életkora 5+
Garancia: 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!