A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
5.053 Ft (3.979 Ft + ÁFA)

UGREEN USB 3.0 hosszabbító kábel, USB male - USB female, 1m (fekete)

Ár:
5.053 Ft (3.979 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 10495
Cikkszám: I28257
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: UGREEN
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

UGREEN USB 3.0 hosszabbító kábel, USB male - USB female, 1m (fekete)

A Ugreen hosszabbító nagy sebességű, akár 5 Gbps sebességű adatátvitelt és az eszközök kényelmes használatát biztosítja töltés közben. Robusztus felépítése különbözteti meg, így hosszú ideig fogja szolgálni Önt, széles körű kompatibilitása pedig lehetővé teszi a különböző típusú eszközökkel való csatlakoztatást.

Széles körű kompatibilitás

Ne féljen a kompatibilitási problémáktól - az US115 sikeresen csatlakozik számos eszközhöz. A hosszabbító számítógépekkel, laptopokkal vagy tévékészülékekkel egyaránt működik. Ezenkívül támogatja a merevlemezeket, billentyűzeteket, egereket, pendrive-okat, kártyaolvasókat és okostelefonokat.

Tartós

A Ugreen US115 hosszabító kábelt átgondolt kialakítása különbözteti meg, ami hatékony működésében és tartósságában nyilvánul meg. A kiváló minőségű anyagok használata stabil jelet biztosít, a TPE kivitel pedig hozzájárul a termék hosszabb élettartamához.

Gyártó Ugreen
Modell US115
Hosszúság 1 m
Átviteli sebesség 5 Gbps
Anyag TPE
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!