A weboldalunk cookie-kat használ az oldal fejlesztése és a felhasználói élmény minél magasabb szintű biztosítása céljából. Kattintson az "Elfogadom" gombra, vagy folytassa tovább a böngészést az oldalon, anélkül, hogy módosítaná beállításait és ezzel egyúttal elfogadja, hogy a WinCity használhatja a cookie-kat.

Menü
Ár:
4.792 Ft (3.773 Ft + ÁFA)

UGREEN NW136 Ethernet csatlakozó krimpelő fogó (fekete/zöld)

Ár:
4.792 Ft (3.773 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 70683
Cikkszám: I25037
Elérhetőség: 4 munkanapon belül
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: UGREEN
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

UGREEN NW136 Ethernet-csatlakozó krimpelő fogó

A UGREEN NW136 csatlakozó krimpelő fogó minden otthonban, műhelyben vagy szerverszobában használatra talál. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, biztosítva a rendkívüli tartósságot és hatékonyságot. Úgy tervezték, hogy 6P vagy 8P csatlakozókon dolgozhasson.

Többféle alkalmazás

Hálózatszerelő vagy, vagy esetleg otthonában szeretné beállítani egy Ethernet-kábel hosszát? Az NW136 fogóval fel tudja krimpelni a kábelt, el tudja vágni vagy el tudja távolítani a szigetelést. Nem számít, mit kell tennie - ezzel a többfunkciós szerszámmal biztosan eléri a kívánt eredményt.

Okos kialakítás

A fogó feje Q235-ös szerkezeti szénacélból készült, így érve el a rendkívüli tartósság és teljesítmény kombinációját. A szerszámot a korrózióval szembeni ellenállás is jellemzi. Az SK5 szénacélból készült penge könnyedén átvágja a vezetékeket - nagy erőkifejtés nélkül.

Munkakomfort

A szerszám kialakításánál a nagyfokú felhasználói kényelem áll a középpontban. A csúszásmentes bevonattal ellátott ergonomikus fogantyú biztonságos fogást garantál, a szorítószerkezet csuklós kialakítása pedig nagyban megkönnyíti a fáradságmentes munkát. Válassza a funkcionalitást a kényelem feláldozása nélkül!

Gyártó Ugreen
Modell NW136
Fej anyaga Szerkezeti szénacél Q235
Kompressziós szerelvény 8P / 6P
Súly 285 g
Szín Zöld/fekete
Alkalmazás Krimpelés / vágás / lecsupaszítás
Garancia: 24 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!